Particulieren

Door het enthousiasme en geweldige resultaten van mijn dierbare klanten heb ik mijn inzichten en methoden gebundeld in een online-training. Zodat iedereen, onafhankelijk van mijn agenda, zijn of haar leven meer passend kan maken. 

 

Dus: wil je graag meer de regie nemen over je eigen leven? Schoon schip maken en helder krijgen waar JIJ gelukkig van wordt? In jouw tempo? Dan is mijn Online-training: 'Ik en Mezelf, De Uitrusting' misschien iets voor jou. 

 

Wil je hier graag meer over weten, druk dan hier!

 

Ondanks mijn registratie als Registerpsycholoog NIP heb ik er bewust voor gekozen om mij niet te laten vergoeden door de zorgverzekeraars. De voorwaarden en eisen die zij stellen, sluiten niet aan bij mijn visie over een goede gezondheidszorg die volledig in dienst staat van het welzijn van de mens.

 

De nota's die je van mij krijgt kun je wel opgeven bij je aangifte IB onder 'niet vergoede zorgkosten' . Vraag aan je huisarts dan even om een verwijzing.  

Mochten jouw klachten leiden tot (dreigend) ziekteverzuim dan kun je met jouw werkgever overleggen of zij willen bijdragen in de kosten voor de behandeling.