Dinette van Dooren

 

Ik ben Dinette van Dooren en vanaf 2000 werkzaam als psycholoog in het werkveld Arbeid en Gezondheid. Ik behandel en coach mensen met psychische klachten, zingevingsvragen en vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In al die jaren ben ik me blijven verdiepen en verbreden binnen en buiten de psychologie omdat ik in de praktijk ervaar dat er geen eenduidige aanpak, methode of manier is die werkt voor iedereen.

Dit doe ik door oude kennis te verbinden met nieuwe kennis en oude methoden met nieuwe methoden. Om zo de kracht van het hoofd te verbinden met de kracht van het hart. Dan kun je de juiste keuzes maken en weer de regie  nemen over jouw leven en werk.

En weet je? De weg er naartoe wordt steeds fijner. Tegenwoordig hoeven we niet meer alles te analyseren en oude emoties door te werken. De hedendaagse technieken werken snel, moeiteloos en brengen je naar jouw authentieke kracht. Nieuwsgierig? Je bent welkom!

 

Ik ben geregistreerd bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) als registerpsycholoog NIP / Arbeid en Organisatie. Daarnaast heb ik een officiële Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD).